MONTE GRANDI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 65 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Monte Grandi. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2024 om 0:35 Heerlijk eten en vriendelijk personeel
19 mei 2024 om 22:48 Was heerlijk, en super klantvriendelijk!
18 mei 2024 om 12:09 Echt lekker allaes wat ik bestelt. Super quality met echt smaak wat ik wil. Heel goede service optijd thuis bringen Heel lekker smaak.
4 mei 2024 om 13:12 Hele slecht service ik bestel 2 kip kapsalon en een Turkse pizza krijg een heel andere bestelling dan dat ik hoor te krijgen en nog eens 3 uur te laat wat een onzin bedrijf dit nooit bestellen !!!!!
1 mei 2024 om 22:43 2 uur en 15 min gewacht om een lauwarme kapsalon te krijgen. Geen succes.
30 apr 2024 om 20:46 Bedankt voor de oplossing. Het was heerlijk.
20 apr 2024 om 22:12 Goed
19 apr 2024 om 8:14 Was erg snel dus het verbaasde me hoe lekker het was en ze waren gul met de köfte
25 feb 2024 om 20:29 Na een foutje bij bezorging, verliep de communicatie niet heel soepel. Maar uiteindelijk goedgekomen en een nieuwe bezorging ontvangen. En we hebben heerlijke pizza's en salade gegeten!
24 feb 2024 om 18:32 Pizza was delicious but it took 90min to deliver
25 jan 2024 om 22:34 Erg lekker. De ham vond ik wat dik maar die heb ik eraf gehaald en even goed heerlijk gegeten.